ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СМарго
Нгуен

Казвам се Марго Нгуен, родена на 5 януари 2000 г., град София. Завършвам средното си образование в 54 СУ „Свети Иван Рилски“ с профил английски, като отличник на випуск 2018. Следвам ветеринарна медицина в Лесотехническия университет.
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Nguen.jpg
Защо записа ветеринарна медицина?

Ветеринарно медицинската професия е една моя детска мечта. Възможността да мога да работя това което обичам, да мога да помагам, да давам всичко от себе си в името на това да спася живота на тези чисти и непринудени животински души. Разбира се изборът ми да следвам ветеринарна медицина се заражда и от любовта ми към тях.

Какво най-много ти харесва в работата?

Работата е доста динамична и това което най-много ми харесва в нея е, че всеки ден имам възможност да се сблъсквам с нови и интерсни случаи, с които да предизвиквам себе си и по този начин винаги да се стремя към повече. Не мога да не споделя удовлетворението и позитивните емоции, които се усещат, когато успееш да помогнеш на дадено животно и накрая да зърнеш светлинката в очите му, която изразява неговата благодарност.

Защо дойде в екипа на Грийн До?

Избрах да съм част от екипа на Грийн До, защото в тяхно лице виждам едни млади, отдадени на професията си, лъчезарни хора с много опит и знания, готови да ги споделят с всеки, пожелал да ги последва.

Какво е твоето хоби?

Обичам разходките с приятели, добрата музика и дартс.

https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/line_dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Logo_Green-Do_Black@0.5x.png
Адрес
ул. „Мърфи“ 28
+359 889 44 88 42
Пон – Пет: 9:30 - 19:30
Съб – Нед: 10:00 - 17:00
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
Абониране

    Изработено от ∆©

    bt_bb_section_top_section_coverage_image