ЗА НАСЛюбяща грижа за любимци

Създадохме ветеринарна клиника Green Do, за да осигурим любяща грижа за домашните любимци в приятелска среда. За нас, домашният любимец е семейство и се грижим за всеки пациент, така както бихме се грижили за пълноправен член на нашето семейство. Тук всеки собственик може да открие ветеринарен лекар, на когото да има пълно доверие и който да се грижи за домашния му любимец по възможно най-добрия начин.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

РАБОТА – МЕЧТА!Ние сме на разположение на нашите клиенти
всеки ден от седмицата.

_

КОМПЕТЕНЦИИ И ОПИТ

Отлично подготвени ветеринарни лекари в различните сфери на ветеринарната медицина. С дипломирането, като ветеринарен лекар, съвсем не се приключва обучението на практикуващите. Напротив, техният път към това да станат добри специалисти тепърва започва. Голям процент от лекарите ни са именно обучени при нас още откакто са били студенти. Осигуряваме посещение на международни симпозиуми и провеждане на специализирани курсове, за да надграждаме нивото си постоянно. Инвестирането в знанията нашите лекари е дългосрочна инвестиция в здравето на нашите пациенти.

_

МАТЕРИАЛНА БАЗА

Добре оборудвана база с модерна апаратура за извършване на прецизна диагностика. Предимство е да можем да извършим необходимите изследвания на място и резултатите от тях да получим само за минути. Заложили сме на утвърдени във ветеринарната медицина марки апаратура и непрекъснато следим иновациите в областта, за да се възползваме от тях.

_

ПРИЯТНА АТМОСФЕРА

Уютна атмосфера за по-голям комфорт на нашите пациенти по време на преглед. Надяваме се всички наши клиенти и техните стопаните да усетят комфорт и спокойствие при посещението си при нас. Не веднъж стопани са споделяли, че идват само „да ни видят“ с техния любимец, защото усещането им когато са в клиниката е много приятно.

https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/AboutUs.jpg

Запознайте се с нашия екип

На разположение на нашите пациенти и клиенти е професионален екип от ветеринарни лекари. Екипът ни е сформиран с много любов и разбирателство. Екипната работа е изключително важна в нашата професия.

МОМЕНТИНадникнете отблизо

МОМЕНТИНадникнете отблизо

https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/facebook-gallery-3.jpg
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/facebook-gallery-2.jpg
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/facebook-gallery-1.jpg
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/line_dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Logo_Green-Do_Black@0.5x.png
Адрес
ул. „Мърфи“ 28
+359 889 44 88 42
Пон – Пет: 9:30 - 19:30
Съб – Нед: 10:00 - 17:00
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
Абониране

    Изработено от ∆©

    bt_bb_section_top_section_coverage_image