УСЛУГИЛаборатория

Във ветеринарна клиника Green Do разполагаме с нужната апаратура за кръвни изследвания при всички видове животни, дори и при нашите малки екзотични приятели. Тези изследвания дават възможност на лекарите да проследят общия здравен статус на пациента и често са решаващи за окончателно поставяне на диагноза. Възможността да се извършат на място в клиниката спестява време, което може да бъде животоспасяващо.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/lab2.jpg

Ето с какво разполагаме:

ХЕМАТОЛОГИЧЕН АНАЛИЗАТОР

Използва се преброяване и диференциране на различните кръвни клетки, както и определяне на някои параметри като хемоглобин и хематокрит. Изследването се нарича Пълна Кръвна Картина /ПКК/ и е определящо за установяването на състояние като инфекция, анемия, нарушения в хемостазата и др.

БИОХИМИЧЕН АНАЛИЗАТОР

Използва се за измерване стойността на някой ензими в организма, които са пряко свързани с функцията на жизнено важни органи. Този кръвен анализ позволява да се даде оценка на състоянието и метаболизма на черен дроб, бъбреци, ендокринни жлези. Измерват се също стойностите на редица микро и макроелементи в кръвта – показателно за общото състояние на организма.

ИМУНОЛОГИЧЕН АНАЛИЗАТОР

Използва се за определяне стойността на хормони в кръвта. Различните хормони се отделят от точно определени места в организма, но попаднали в кръвта те повлияват функцията на редица органи и системи. Техният анализ е много важен за диагностицирането на немалко патологични състояния.

ГЛЮКОМЕР

За бързо следене на стойностите на кръвна захар.

ИЗСЛЕДВАНЕ НА УРИНА

Относително тегло на урина, включения и седимент.

МИКРОСКОП С ВГРАДЕНА КАМЕРА

За директно наблюдение на пробите и от стопаните – често се налага да изследваме косми, кожни проби или секрети, в които се откриват микроскопични причинители. Те ясно се визуализират на екрана, свързан с нашия микроскоп и това помага на стопаните да разберат по-добре причината за състоянието на техния любимец.

ЗА КОЕ РАЗЧИТАМЕ НА ПАРТНЬОРИ?

За всички останали изследвания, които не можем да извършим на място ние разчитаме на нашите партньори от Laboklin Germany и лаборатория Рамус. Пробите, които изпращаме до Германия пристигат за 24 часа.

https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/line_dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Logo_Green-Do_Black@0.5x.png
Адрес
ул. „Мърфи“ 28
+359 889 44 88 42
Пон – Пет: 9:30 - 19:30
Съб – Нед: 10:00 - 17:00
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
Абониране

    Изработено от ∆©

    bt_bb_section_top_section_coverage_image