ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СД-р Светлин
Борисов

Д-р Светлин Борисов е възпитаник на Университетът по агрономически науки и ветеринарна медицина Клуж Напока. Още по време на следването си д-р Борисов изкара един от задължителните си стажове в нашата клиника, а след дипломирането беше нает и като пълноправен член на иначе женския ни екип. Той се справя отлично с много комплицирани случаи, а това което клиентите ни харесват най-много в него е спокойствието и увереността, с която работи. Д-р Борисов има голяма страст към пернатите и отглежда редица чуруликащи домашни любимци. Той поема грижата за птиците в Green Do. Собственик е на пинчера с името-титла Чичо Бари.
_
ПРОВЕДЕНИ КУРСОВЕ И ОБУЧЕНИЯ
• BASAV National Congress 2021
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Borisov.jpg
Как реши да учиш ветеринарна медицина в Румъния?

Завърших гимназия с изучаване на румънски език и след това имах възможността да се възползвам от лична покана от посланика на Румъния за стипендия и записване в Университетът по агрономически науки и ветеринарна медицина Клуж Напока, специалност Ветеринарна медицина.

Коя е твоята любима част от професията?

Любима част от професията ми е работата с пернати пациенти и комплицираните случаи. Така се стимулирам да се самоусъвършенствам и да предизвиквам себе си, да се впусна в дебрите на необятната ветеринарна медицина. 

https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Borisov2.jpg
Кое те мотивира да продължаваш да се учиш и развиваш като ветеринарен лекар?

Мотивацията ми е обичта към животните и това, че не позволявам да оставям нещата недовършени. Полагам много усилия да предоставя на моите пациенти 100% от себе си и знанията, които имам. За мен няма лесен или труден случай, към всеки пациент се обръщам с максимално старание и прецизност. 

Има ли нещо, което не харесваш в работата си?

Не винаги успяваме да помогнем на пациентите и това малко или много ми се отразява психически.

Когато започнах да уча медицина си представях нещата по различни, но за съжаление реалността е такава, че понякога трябва да взимаме тежки решения.

https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Borisov3.jpg
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/line_dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Logo_Green-Do_Black@0.5x.png
Адрес
ул. „Мърфи“ 28
+359 889 44 88 42
Пон – Пет: 9:30 - 19:30
Съб – Нед: 10:00 - 17:00
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
Абониране

    Изработено от ∆©

    bt_bb_section_top_section_coverage_image