ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СД-р Гергана
Берберова

Д-р Гергана Берберова е един от основателите на Green Do. Завършва образованието си в Стара Загора и работи в областта на стоматологията, вътрешните болести и хирургията. Нейната всеотдайност и загриженост към пациентите са причината да е фаворит за много от нашите клиенти. Тя винаги се отнася с огромно внимание към проблемите на пациентите си. Комуникирайки ежедневно със семейството им стават толкова близки, че когато домашните любимци са в отлично здраве, стопаните ѝ се обаждат само да я чуят. Винаги усмихната и с увереност, че какъвто и да е проблемът, ще се намери решение.
_
ПРОВЕДЕНИ КУРСОВЕ И ОБУЧЕНИЯ
• BASAV National Congress 2015, 2017
• AMVAC RoSaVA National Congress Sinaia 2014
• Workshop Emergency Medicine
• Workshop Abdominal Ultrasound
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Berberova.png
Какво ще ни споделиш за началото на Green Do?

Много колеги от нашата специалност мечтаят за собствена практика, мислят че така ще избягат от работно време, контакт със стопаните и отговорността, с които е обвързана професията и ще имат високо самочувствие давайки заповеди на някой под тях. Но да бъдеш създател на клиника е денонощна отговорност, грижа, жертване на личното време, съпричастност и разбира се не на последно място удоволствие. Идеята за Грийн До се роди в момент, в който и двете с д-р Сакаджийска мечтаехме за нещо по-добро, желаехме развитие, личен и искрен контакт със собствениците и възможно най-високо ниво на лечение и грижи, полагани за пациентите ни.

Началото на ветеринарна клиника Грийн До беше свързано с много ентусиазъм, среднощни разговори, в които споделяхме безброй идеи, прецизно избиране на място в София, забавни моменти при обзавеждането, огромно вълнение при откриването и старта на нашата дейност. Така и не разбрахме, че няколко месеца сме работили само двете, без почивен ден, но с много усмивки и нови пациенти.

https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Berberova2.jpg
Какво те мотивира да продължаваш да даваш толкова много от себе си за пациентите?

Моят импулс е това да знам, че съм помогнала, често си представям как един ден при нас ще дойде наш много възрастен пациент и ще се сетя, че като бебе сме го спасили от някое тежко заболяване. Домашните любимци трябва да се третират като част от семейството, всеки иска да бъде с близките си възможно най-дълго.

Как успяваш да се справяш с редица комплицирани случаи?

Тежките случаи са свързани с много напрежение от страна на собственика, ограничено време за действие и освен натрупания опит е важно да не спираме да търсим нови източници и информация относно лечението. Отделям внимание освен на животното и на разказа на неговия собственик, за да можем заедно да вземем мерки, с които пациентът да се почувства по-добре и да се стабилизира.

Имало ли е момент, в който си се колебала дали това е твоето призвание?

Грийн До е едно прекрасно място за професионално развитие, колегите са освен силен отбор и много добри приятели, няма как и за секунда да се колебая, че точно това е нещото, което искам.

Как си представяш Green Do след години?

Пожелавам си да бъдем здрави. Представям си, че ще запазим същата тази младежка енергия, с която работим и днес.

https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Berberova3.jpg
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/line_dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Logo_Green-Do_Black@0.5x.png
Адрес
ул. „Мърфи“ 28
+359 889 44 88 42
Пон – Пет: 9:30 - 19:30
Съб – Нед: 10:00 - 17:00
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
Абониране

    Изработено от ∆©

    bt_bb_section_top_section_coverage_image