ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СД-р Надежда
Стоилова

Д-р Надежда Стоилова е чудесен лекар от Тракийския Университет и Факултета по Ветеринарна медицина в Стара Загора. В нейното семейство има още ветеринарни лекари и медицината ѝ е „в кръвта“. Тя се специализира в практиката с дребни животни и се занимава изключително с ветеринарна стоматология. Нейните пациенти я обичат, заради вниманието, търпеливостта и любовта, с която тя се отнася към тях.
_
ПРОВЕДЕНИ КУРСОВЕ И ОБУЧЕНИЯ
• Workshop Ultrasound Esaote &ILAN 2019
• Vet Fest Plovdiv Gastroenterology 2018
• Ophtalmology
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Stoilova.png
Защо реши да станеш част от екипа на Green Do?

Това, което ме впечатли във ветеринарна клиника Green Do е професионалният екип, който работи тук и тяхното позитивно отношение към клиентите и любимците им.

На работното си място установих, че постоянно се надграждат нови знания и умения, а резултат от тях виждаме в доволните пациенти.

Приемам Green Do за мое първо работно място и съм благодарна, че ми се отдаде възможност да развивам потенциала и възможностите си именно в тази клиника. Клиника, в която можеш да изразиш собственото си мнение.

Как печелиш доверието на стопаните винаги толкова бързо?

За лекотата в общуването с клиенти е така защото, обичам работата си и тя е неизменна част от денят ми. Аз съм от хората, които вършат задълженията си отговорно и искам клиентите да са доволни и с усмивка.

Доверието е процес, който не протича веднага при първият преглед, а е резултат на ежедневна, постоянна, а понякога и денонощна грижа.

https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Stoilova2.jpg
Има ли причина винаги да си в добро настроение?

Доброто ми настроение е продиктувано от обстановката и средата, в която работя, а именно с млади и перспективни специалисти. Когато в един колектив има настроение се създава предпоставка за повече свършена работа.

Има ли неща, които не харесваш в работата си?

Това е професия, в която понякога трябва да вземеш решения, чиито резултат не винаги е позитивен.

Какъв е твоят стимул за развитие в професията?

Стимулът ми е свързан с това, че моят баща също е доказан ветеринарен лекар и още в ранна детска възраст съм била до него, когато е лекувал животни. Така се появи и моята мотивация да продължим семейната традиция, а същевременно да докажа пред себе си, че това е моето призвание – а именно да лекувам и помагам!

https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Stoilova3.jpg
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/line_dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Logo_Green-Do_Black@0.5x.png
Адрес
ул. „Мърфи“ 28
+359 889 44 88 42
Пон – Пет: 9:30 - 19:30
Съб – Нед: 10:00 - 17:00
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
Абониране

    Изработено от ∆©

    bt_bb_section_top_section_coverage_image