ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СМелинда
Рангелова

Казвам се Мелинда Рангелова, родом от китното северозападно градче – Монтана, възпитаничка на Природоматематическа гимназия гр. Монтана с профил Биология, понастоящем учеща Ветеринарна медицина в Лесотехнически университет, София. Избрах ветеринарната медицина, защото още от най-дребен мъник обичам да съм в компанията на четириноги приятели. С порастването ми и участието като доброволец в Българския Червен Кръст се засили и учещането ми за помагане на тези, които са в беда.
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Rangelova.jpg

Така избрах да се отдам на призванието да помагам на тези, които не могат да говорят. Или по-точно ветеринарната медицина си избра мен. 

Защо обичам работата в клиниката? Всеки ден е различен от предходния; динамиката в работата; възможността за усъвършенстване и израстване във всички аспекти; чувството, когато помогнеш за спасяването на живот; възможността за гушкане на сладки животни; колегите са еквивалент на семейство.

Моите интереси са в областта на образната диагностика, вътрешни болести, паразитология, инфекциозни болести и работа с екзотични и диви животни.

Във ветеринарната медицина не ти остава много време за теб, но когато се отдаде възможност, моите хобита обхващат: слушане на музика, четене, пътуване, къмпингуване, покоряване на върхове, градинарство на село

https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/line_dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Logo_Green-Do_Black@0.5x.png
Адрес
ул. „Мърфи“ 28
+359 889 44 88 42
Пон – Пет: 9:30 - 19:30
Съб – Нед: 10:00 - 17:00
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
Абониране

    Изработено от ∆©

    bt_bb_section_top_section_coverage_image