ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СД-р Сабина
Бончева

Д-р Сабина Бончева е млад, амбициозен и много прецизен лекар. Завършила е образованието си от ФВМ на ЛТУ, гр. София. Д-р Бончева, както и останалите ни лекари е започнала като стажант в клиниката и нашите пациенти вече много добре я познават. Тя съумява да намери правилния подход към всеки един и да им вдъхне увереност и спокойствие. Д-р Бончева проведе задължителния си стаж през последната година от образованието във ветеринарна клиника в Белгия. Лекарите от Белгийската клиника бяха останали с много добри впечатления, но ние се радваме, че се завърна и се присъедини към екипа на Green Do.
_
ПРОВЕДЕНИ КУРСОВЕ И ОБУЧЕНИЯ
• Еразъм + в Dierenkliniek Randstad в Антверпен, Белгия. С насоченост към хирургия,
образна диагностика и спешна медицина. Двумесечен стаж 2019
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Boncheva.jpg
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Boncheva2.jpg
Трудно ли е да завършиш ветеринарна медицина?

Ветеринарната медицина е една наистина трудна специалност, дните са дълги, а изпитите тежки. Трябва да си много мотивиран и упорит. Аз лично бях нетърпелива да взема всички изпити, за да мога най-накрая да върша работата, която ме прави истински щастлива.

Гордееш ли се, че ще практикуваш професията си?

Да! За много хора ветеринарната медицина е неосъществена детска мечта, а аз много се радвам и гордея, че успях да я сбъдна. Удоволствието от всеки излекуван пациент е огромно. Това е професия която често те ангажира 24/7, защото дори когато не сме на работа, сме мислено с нашите пациенти и това изисква много отдаденост.

Коя сфера от практиката ще ти бъде най-интересна?

Мекотъканната хирургия определено ми е слабост. Много ми е интересно поставянето  на диагноза при по сложен случай, използвайки всякакви различни методи за диагностика.

Имаш ли си любима порода пациенти?

Любимата ми порода е любов. Собственик съм на осиновено куче без конкретна порода, на име Рада и не случайно казвам Рада е любов. Обичам ги всички без предпочитание за вид, големина или цвят. 

https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Boncheva3.jpg
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/line_dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2021/11/Logo_Green-Do_Black@0.5x.png
Адрес
ул. „Мърфи“ 28
+359 889 44 88 42
Пон – Пет: 9:30 - 19:30
Съб – Нед: 10:00 - 17:00
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
https://green-do.net/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
Абониране

    Изработено от ∆©

    bt_bb_section_top_section_coverage_image